2016年10月6日星期四
het gebruik van gist deel 1
Er
zijn verschillende methoden voor het hergebruik van uw gist zelfs
propageren zij in staat zijn om voor onbepaalde tijd te hergebruiken,
maar voor dit artikel zal ik beginnen met de eenvoudigste
method.Providing u alle normale voorzorgsmaatregelen met reiniging nemen
bij het brouwen en een brouwsel is niet te zitten lang in de fermentor
(zoals voor een gerst wijn, of soortgelijke zware brouwsel dat een lange
tijd kost om volledig te fermenteren), kunt u een nieuw brouwsel zetten
rechtdoor de gist cake links in de bodem van de fermentor.While is er
veel van dode gist in dit residu, is er een enorme hoeveelheid actieve
levende gisten daar, en in plaats van naar de inspanning van gist wassen
(ik ga dit ene in een ander artikel) kun je make-up je volgende
brouwen, en na bottelen of kegging uw bier en het verstrekken van de
temperatuur laag genoeg is kun je 'drop' uw volgende brouwsel recht in
de fermentor.A paar dingen die je nodig hebt om considerI raden u niet
verlaten een gist cake in een vergister voor een langere periode ( 14
uur is OK), wanneer het wordt blootgesteld aan de lucht geen of weinig
beschermende laag CO2, het infectiegevaar als vrij high.Do geen hete
wort of heet water (boven 35degrees C of 95degrees F) op de yeastTo dit
te omzeilen, niet om de gehele wort als je aan het doen zijn de kook,
dan wel te ontbinden je fermetables in 67litres (1,5 liter), warm water,
vul dan je fermentor met de extra water nodig is voor het brouwsel
(zelfs helpt als u kunt dit water een beetje koeler indien mogelijk),
dan kunt u gewoon giet de hete wort in dit en het bespaart u gist om te
worden vernietigd door de hoge temperaturen.
Ik probeer vaak afkoelen mijn wort voordat gieten in de fermentor als
goed, zoals ik zult vaak toe te voegen aroma hop aan het einde van de
kook en ik zal ze in het brouwsel te laten zoals het een little.Watch
koelt uit als je een zeer zware stijl van beerThere is veel actiever
gist daar dan je normaal gesproken in een droge gist pakketten of
vloeibare gist packs, het bier zal beginnen fermenteren actief zeer snel
en als het aan de zware kant is het goed schuimen overmatig en proberen
te " kruipen "van de fermentor !! I van brouwers doen dit meer dan eens
hebben gehoord, maar ik heb nooit geprobeerd om meer dan één keer
hergebruiken de gist cake, als gevolg van bezorgdheid over de gezondheid
van de gist, de doden gist breken introduceren off smaken, en
potentiële infecties krijgen in de gist.bekijk meer Rolex horloges en breitling transocean
订阅:
博文评论 (Atom)
没有评论:
发表评论